Ön itt áll: A HivatalrólSzakpolitika és stratégiaStratégia-alkotásNemzeti Intelligens Szakosodási Stratégia (S3)
I3 pályázati hírek – Strand 2b Gyakran Ismételt Kérdések
2024. január 11.
Módosítás: 2024. január 18.
Olvasási idő: 1 perc
Miként arról a Hivatal felületein már többször beszámoltunk 2023. november 15-étől elérhető az I3 eszköz Strand 2b felhívása az EU Funding & Tenders portálján. A konstrukció elsődleges célja koordinált és összekapcsolt beruházások támogatása révén a regionális innovációs ökoszisztémák és értékláncok fejlesztése, megerősítése a kevésbé fejlett régiókban.

Emellett az idei felhívásnak kiemelt célja a regionális, illetve nemzeti hatóságok és az egyes innováció közvetítő szervezetek (pl. klaszterek) kapacitásainak fejlesztése, hogy minél hatékonyabban tudják támogatni a vállalatokat az interregionális befektetési portfóliók azonosításában, különös hangsúlyt helyezve az új Európai Innovációs Menetrendben nevesített égető kihívások kezelésére és a mélytechnológiai megoldások előmozdítására.

Annak érdekében, hogy az érdeklődők minél jobban megismerjék a kapacitásépítést támogató 2b konstrukcióban rejlő lehetőségeket, az NKFI Hivatal összeállított egy, a felhívással kapcsolatosan leggyakrabban feltett kérdéseket tartalmazó tájékoztatót, amely ide kattintva letölthető pdf formátumban.

A felhívással kapcsolatosan 2023. december 12-én tartott NKFI Hivatal által megtartott infónap készített videó felvétel és az elhangzott előadások prezentációi az alábbi linkre kattintva érhetőek el.

Utolsó módosítás: 2024. január 18.
Visszajelzés
Hasznos volt az oldal információtartalma az Ön számára?