Ön itt áll: PályázóknakPályázatokPályázati archívum
Az Egyesült Királyságban egyetemi tanulmányokat folytató magyar hallgatók számára nyári gyakorlatot kínáló cégek (2018)

Az alábbi cégek ajánlanak gyakornoki lehetőséget az Egyesült Királyságban egyetemi tanulmányokat folytató magyar hallgatók számára. Amennyiben érdeklődik valamelyik cég gyakornoki ajánlata iránt, kérjük vegye fel a kapcsolatot közvetlenül a céggel.

Cég neve, címe, honlapja
Kapcsolattartó
Elérhetőség
Az ajánlott gyakornoki munka leírása
Andrews Kft.
1139 Budapest, Petneházy utca 50-52.
http://andrews.hu/
Faragó János
farago.janos@andrews.hu
Információbiztonsági vizsgálatok támogatása, biztonsági alrendszerek (tűzfal, logelemző, vpn) rendszerek konfigurációja, támogatása.
BME Matematika Intézet
1111 Budapest, Egry József u. 1.
https://math.bme.hu/statmodgroup
https://random.math.bme.hu
Molontay Roland
molontay@math.bme.hu

Statisztika témában
A BME Matematika Intézet Sztochasztika Tanszékén működő Statisztikai és Matematikai Modellezési Tanácsadó Csoport munkájának segítése. A gyakornok bekapcsolódik a csoport szakmai munkájába, mely során statisztikai tanácsadó szolgáltatást nyújtunk, és kutatásokat végzünk vállalati és akadémiai partnereink részére. Elvárások:

 • statisztikai ismeretek
 • statisztikai programcsomagok valamelyikének használatában jártasság (R, SPSS, SAS)

Adattudományi (data science) témában
A BME Matematika Intézet Sztochasztika Tanszékén működő Statisztikai és Matematikai Modellezési Tanácsadó Csoport munkájának segítése. A gyakornok bekapcsolódik a csoport szakmai munkájába, mely során statisztikai tanácsadó szolgáltatást nyújtunk, és kutatásokat végzünk vállalati és akadémiai partnereink részére. Elvárások:

 • adatbányászati, gépi tanulási ismeretek
 • programozási ismeretek az alábbi nyelvel valamelyikén: Python, R, Matlab, Wolfram Mathematica

Hálózattudomány (network science) témában
A BME Matematika Intézet Sztochasztika Tanszéke Közép-Európa egyik legjelentősebb tudományos műhelye a valószínűségszámítás és kapcsolódó területei témakörében. A hallgató bekapcsolódik a tanszéken zajló hálózatelméleti kutatásokba (hálózatos adatok elemzése, hálózati algoritmusok kutatása-fejlesztése, elméleti kérdések kutatása). Szerencsés esetben a nyáron elért munkából tudományos publikációra is van lehetőség. Elvárások:

 • diszkrét matematikai ismeretek (kombinatorika, gráfelmélet)
 • valószínűségszámítási ismeretek
 • programozási ismeretek az alábbi nyelvek valamelyikén: Python, R, Matlab, Wolfram Mathematica

Kvantitatív módszerek társadalomtudományi témában
A BME Matematika Intézet Sztochasztika Tanszéke Közép-Európa egyik legjelentősebb tudományos műhelye a valószínűségszámítás és kapcsolódó területei témakörében. A hallgató bekapcsolódik a tanszéken zajló interdiszciplináris kutatásokba, mely során matematikai modellezési módszereket alkalmazunk társadalomtudományi problémák megoldására. Szerencsés esetben a nyáron elért munkából tudományos publikációra is van lehetőség. Elvárások:

 • jó analitikus képesség
 • matematikai modellalkotási készség
 • társadalomtudományok iránt való nyitottság
 • programozási ismeretek

GKI Gazdaságkutató
1092 Budapest, Ráday utca 42-44.
http://www.gki.hu
Czelleng Ádám
czelleng.adam@gki.hu
Kutatási asszisztens aktívan részt vesz kutatási és tanácsadói projektekben. Részvétel a projektekhez kapcsolódó prezentálási feladatokban. Részt vesz a különböző időtávú gazdasági előrejelzések készítésében.
Infocontrol Hungária
2040 Budaörs, Fagyöngy u. 4.
http://www.infocontrol.hu
Zólomy Zsolt
zolomy@icz.hu
+06 23 444 200
Az Infocontrol Hungária Kft. ipari automatizálási, ipari informatikai és safe automatizálási feladatokkal foglalkozik. Ügyfeleink multinacionális autóipari, elektronikai, gépipari vállalatok. Baráti légkörben működő csapatunk örömmel fogadja a villamosmérnök jelölteket, akiket részfeladatok segítségével bevezet az automatizált és robotizált gyártócellák, számítógépes ipari folyamatirányító és termelésirányító rendszerek, a biztonságos munkavégzést biztosító számítógép alapú vezérlőrendszerek és az ipar 4.0 területére.
Utolsó módosítás: 2018. január 17.
Link küldés
.
Cikk nyomtatás