Ön itt áll: PályázóknakPályázatokDokumentumtárPénzügyi elszámolásInnovációs pályázatok2017-ben vagy azt követően az EPTK felületen keresztül benyújtott NKFIA pályázatok dokumentumai
2017-ben vagy azt követően az EPTK felületen keresztül benyújtott NKFIA pályázatok dokumentumai
2019. február 14.
Módosítás: 2024. május 15.
Olvasási idő: 3 perc
2017. január 1-ét követően a palyazat.gov.hu rendszerben, az EPTK-n keresztül benyújtott NKFI Alap pályázatok, az NKFI Alapból finanszírozott projektek pénzügyi beszámolójához kapcsolódó dokumentumai.

A beszámolás során a kifizetés igényléshez a szakmai és pénzügyi beszámoló EPTK rendszerben történő rögzítése, valamint az alábbiakban ismertetett dokumentumok hibátlan kitöltése, összeállítása, és az EPTK rendszerben történő csatolása és beküldése szükséges.

A beszámoló elkészítését a „Szakmai beszámoló” kitöltésével kell megkezdeni. A szakmai beszámoló összeállítása során a http://nkfih.gov.hu/palyazoknak/szakmai-beszamolo/eptk-rendszerben linken elérhető információk és tájékoztató alapján kell eljárni. 

A beszámoló készítése előtt kérjük figyelmesen olvassák el a kapcsolódó dokumentumokat és az abban leírtaknak megfelelően szíveskedjenek eljárni a pénzügyi beszámoló elkészítése során.

A pénzügyi beszámolóhoz kapcsolódó dokumentumok:

Amennyiben a kitöltési útmutatóval kapcsolatban észrevételeik vannak, azt kérjük jelezzék Ügyfélszolgálatunk részére az nkfialap@nkfih.gov.hu e-mailcímen! A pályázatkezelési szakrendszer könnyebb kezelhetősége és felhasználóbarát továbbfejlesztése érdekében a megküldött észrevételek alapján folyamatosan frissíteni kívánjuk az útmutatót.

Utolsó módosítás: 2024. május 15.
Visszajelzés
Hasznos volt az oldal információtartalma az Ön számára?