Ön itt áll: PályázóknakPályázatokMagyar-portugál Tét (TÉT_16_PT)Kapcsolódó közlemények
Módosult a TÉT_16 pályázati felhívás
A TÉT_16 pályázati felhívás módosított dokumentuma letölthető az egyes relációkra vonatkozó felhívásokat ismertető oldalakról, a pályázati csomag részeként. Kérjük a pályázókat, hogy a jelenleg érvényes dokumentumot használják, illetve ha a pályázati felhívás szövegét korábban már letöltötték, azt a megadott helyről frissítsék.

A felhívás szövegében az alábbi változás történt.

„7.1. A pályázatok benyújtásának módja

A pályázatot (az NKFI Hivatal honlapjáról letölthető elektronikus kitöltőprogrammal kitöltött projekt adatlapot továbbá a Felhívásban és az Útmutatóban előírt mellékleteket) elektronikus adathordozón (xzip[1] formátumban, kizárólag nem újraírható, írásvédett CD lemezen), valamint a kinyomtatott és cégszerűen aláírt pályázati adatlap részét képező nyilatkozattal együtt, 1 példányban zárt csomagolásban, ajánlott küldeményként vagy gyorspostai/futárposta (garantált kézbesítési idejű belföldi postai szolgáltatás) szállítás igénybevételével kell beküldeni.

Kérjük, hogy a csomagoláson és a CD lemez tokján jól láthatóan tüntesse fel a Felhíváskódszámát (TÉT_16), a pályázó nevét és címét. Kérjük ellenőrizze a kitöltött adatokat, és győződjön meg a kitöltés sikerességéről, az adathordozó épségéről.

A pályázatok személyes, illetve kizárólag elektronikus úton való benyújtására nincs lehetőség."

Tovább a pályázati felhívást ismertető oldalakra:

Utolsó módosítás: 2017. december 06.
Link küldés
.
Cikk nyomtatás