Ön itt áll: PályázóknakPályázatokAktuális felhívásokSzakmai vélemény
Felhívás a „Felsőoktatási intézmények infrastrukturális, szervezeti és oktatásfejlesztési reformja” felhíváshoz kapcsolódó támogató szakmai vélemény kéréséhez
Felsőoktatási intézmények infrastrukturális, szervezeti és oktatásfejlesztési reformja
2021. február 25.
Módosítás: 2021. március 02.
Olvasási idő: 1 perc
A felhívás célja, hogy Magyarország RRF Tervének „egyetemek megújítása” kiemelt területének tervezése érdekében felmérje és értékelje a magyarországi felsőoktatási intézmények komplex intézményfejlesztési projektterveit (infrastruktúrafejlesztés, szervezetfejlesztés, humán erőforrás fejlesztés, valamint képzésfejlesztés), amelyek a kormányzat felsőoktatás átalakítására vonatkozó céljaihoz hozzájárulnak. Az RRF Terv keretében tervezett felsőoktatás-fejlesztési konstrukció általános célja annak az átalakításnak a támogatása a felsőoktatási intézmények komplex fejlesztésével, amelynek segítségével a felsőoktatás társadalomformáló és gazdaságalakító szerepe meghatározóvá válik Magyarországon.

A pályázók köre

Jelen Felhívásra szakmai véleménykérést nyújthatnak be egyedi pályázóként a nemzeti felsőoktatásról szóló 2011. évi CCIV. törvény 1. számú mellékletében felsorolt államilag elismert felsőoktatási intézmények, valamint a Magyarországon nyilvántartásba vett, felsőoktatási intézményt fenntartó közfeladatot ellátó közérdekű vagyonkezelő alapítványok. A nem állami felsőoktatási intézmény a fenntartója jóváhagyásával jogosult szakmai véleménykérést benyújtani.

Keretösszeg:

A felhívás indikatív keretösszege: 955 Mrd Ft.
Indikatív minimum igényelhető támogatási összeg: 5 Mrd Ft.
Indikatív maximum igényelhető támogatási összeg: 180 Mrd Ft.

A pályázat benyújtása

Az előterjesztett véleménykérés benyújtásának határideje: 2021.03.04. 16:00 óra
Véleménykérést kizárólag magyar nyelven, az elektronikus felületen elérhető véleménykérői adatlapon nyújtható be.
Az elektronikus kitöltő felület a https://kfivelemeny.nkfih.gov.hu honlapon érhető el.

Aláírásra jogosult támogató nyilatkozata: Nyilatkozat szakmai vélemény iránti kérelemről DOCX (23 KB)

A pályázati felhívás letölthető: Felsőoktatási intézmények infrastrukturális, szervezeti és oktatásfejlesztési reformja PDF (383 KB)

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK - A „Felsőoktatási intézmények infrastrukturális, szervezeti és oktatásfejlesztési reformja”című felhíváshoz PDF (532 KB)

Utolsó módosítás: 2021. március 02.
Visszajelzés
Hasznos volt az oldal információtartalma az Ön számára?