Ön itt áll: PályázóknakPályázatokDokumentumtárPénzügyi elszámolásInnovációs pályázatok2013-ban meghirdetett KTIA pályázatok
2013-ban meghirdetett KTIA pályázatok
2013-ban meghirdetett KTIA pályázatok
2016. február 17.
Módosítás: 2017. december 30.
Olvasási idő: 2 perc
2013-ban meghirdetett Ernyő, PIAC, NAP, Start-up, Tét, EUREKA, AGR_PIAC, valamint a 2012-ben meghirdetett VKSZ és Tét KTIA pályázatok nyertes projektjei számára.

A beszámoló elkészítését a „NKFIA_Reszbeszamolo_formanyomtatvany” 3.1. összefoglaló szakmai táblázat kitöltésével kell megkezdeni. Itt mindazokat a részfeladatokat szükséges felsorolni, amelyek végrehajtása az adott munkaszakaszban be volt tervezve (konzorciumi tagonként feltüntetve a részfeladatokat). A szakmai táblázatban, valamint a pénzügyi elszámolási táblázatokban is a szerződés szerinti (vagy a szerződéskötést követően megküldésre került részfeladat-sorszámozás értesítő szerinti) részfeladat (sor)számokat kell használni!

A fenti szakmai táblázat összeállítása után javasolt, hogy a beszámoló további elkészítése az adott munkaszakasz pénzügyi elszámolásának elkészítésével induljon.

A munkaszakasz költségelszámolása a végrehajtott részfeladatok alapján történik. Egy adott munkaszakasz befejezésekor a munkaszakasz ideje alatti azon részfeladatokról kell számot adni (szakmailag és pénzügyileg is), amelyek az adott munkaszakaszban szerepeltek.

Utolsó módosítás: 2017. december 30.
Visszajelzés
Hasznos volt az oldal információtartalma az Ön számára?