Ön itt áll: PályázóknakPályázatokDokumentumtárPénzügyi elszámolásInnovációs pályázatok2017. január 1-ét követően megkötött támogatási szerződések
2017. január 1-ét követően megkötött támogatási szerződések
2018. május 24.
Módosítás: 2019. február 14.
Olvasási idő: 1 perc
2017. január 1-ét követően megkötött – nem a palyazat.gov.hu rendszerben benyújtott NKFI Alap pályázatok  – támogatási szerződések

2017. január 1-ét követően megkötött – nem a palyazat.gov.hu rendszerben benyújtott NKFI Alap pályázatok, az NKFI Alapból finanszírozott projektek pénzügyi elszámolásához kapcsolódó dokumentumai.

A beszámolás során a kifizetés igényléshez az alábbiakban ismertetett dokumentumok hibátlan kitöltése, összeállítása, valamint beküldése szükséges.

A beszámoló elkészítését a „Szakmai beszámoló” kitöltésével kell megkezdeni. Itt mindazokat a részfeladatokat szükséges felsorolni, amelyek végrehajtása az adott munkaszakaszban be volt tervezve (konzorciumi tagonként feltüntetve a részfeladatokat). A szakmai beszámolóban, valamint a pénzügyi elszámolási táblázatokban is a szerződés szerinti (vagy a szerződéskötést követően megküldésre került részfeladat-sorszámozás értesítő szerinti) részfeladat (sor)számokat kell használni!

A munkaszakasz költségelszámolása a végrehajtott részfeladatok alapján történik. Egy adott munkaszakasz befejezésekor a munkaszakasz ideje alatti azon részfeladatokról kell számot adni (szakmailag és pénzügyileg is), amelyek az adott munkaszakaszban szerepeltek.

Utolsó módosítás: 2019. február 14.
Visszajelzés
Hasznos volt az oldal információtartalma az Ön számára?