Ön itt áll: PályázóknakPályázatokDokumentumtárPénzügyi elszámolásInnovációs pályázatok2012-ben meghirdetett KTIA pályázatok
2012-ben meghirdetett KTIA pályázatok
2012-ben meghirdetett KTIA pályázatok
2016. február 17.
Módosítás: 2017. december 30.
Olvasási idő: 1 perc
2012-ben meghirdetett KTIA pályázatok – kivéve a VKSZ és Tét - nyertes projektjei számára.

A beszámolás során a kifizetés igényléshez az alábbiakban ismertetett dokumentumok hibátlan kitöltése, összeállítása, valamint beküldése szükséges.

A beszámoló elkészítését a „NKFIA_Reszbeszamolo_formanyomtatvany” 3.1. összefoglaló szakmai táblázat kitöltésével kell megkezdeni. Itt mindazokat a részfeladatokat szükséges felsorolni, amelyek végrehajtása az adott munkaszakaszban be volt tervezve (konzorciumi tagonként feltüntetve a részfeladatokat). A szakmai táblázatban, valamint a pénzügyi elszámolási táblázatokban is a szerződés szerinti (vagy a szerződéskötést követően megküldésre került részfeladat-sorszámozás értesítő szerinti) részfeladat (sor)számokat kell használni!

A fenti szakmai táblázat összeállítása után javasolt, hogy a beszámoló további elkészítése az adott munkaszakasz pénzügyi elszámolásának elkészítésével induljon.

A munkaszakasz költségelszámolása a végrehajtott részfeladatok alapján történik. Egy adott munkaszakasz befejezésekor a munkaszakasz ideje alatti azon részfeladatokról kell számot adni (szakmailag és pénzügyileg is), amelyek az adott munkaszakaszban szerepeltek.

Utolsó módosítás: 2017. december 30.
Visszajelzés
Hasznos volt az oldal információtartalma az Ön számára?