Ön itt áll: PályázóknakPályázatokPályázati felhívás nemzetközileg kiemelkedő eredményeket elért kutatócsoportok támogatására (KH_17)Kapcsolódó közlemények
Újra megnyílt a felhívás a jelentős nemzetközi hatású, kiemelkedő eredményeket elért kutatócsoportok támogatására
Az első döntési szakasz lezárulása után ismét beadhatók a pályázatok a nemzetközileg kiemelkedő eredményeket elért kutatócsoportok támogatására irányuló pályázati felhívásra (K_17). A második döntési szakaszban azok a pályázatok vesznek részt, amelyeket 2017. augusztus 31-én 17.00 óráig elektronikus úton benyújtanak, és amelyek postai úton benyújtandó dokumentumait legkésőbb 2017. szeptember 7-i feladási határidővel megküldik az NKFI Hivatal ügyfélszolgálati címére.

Az első döntési szakaszban 27 pályázat nyert összesen mintegy 530 millió forint támogatást. Az értékelési tapasztalatok alapján az NKFI Hivatal az alábbi dokumentumban olvasható módosításokra és értelmezésekre hívja fel a pályázók figyelmét:

A módosítások átvezetésre kerültek az alábbi oldalról elérhető részletes pályázati felhívásban: Felhívás jelentős nemzetközi hatású, kiemelkedő eredményeket elért kutatócsoportok támogatására (KH_17)

Utolsó módosítás: 2017. december 06.
Link küldés
.
Cikk nyomtatás